Lucrul manual - un hoby pentru trup si suflet...

Acest blog se vrea a veni in ajutor celor care au nevoie de sprijin pentru a-si pune in practica ideile de

creatie hand-made din fire crosetate.

A fost odata un vis...Acum el este realizat !


4 nov. 2010

Intro....Intr-o buna zi, mi-am amintit de tinerete: la 26 de ani aveam trei copii mici superbi, cu varste intre 6 luni si 3 ani!
Un sot iubitor si iubaret care, la acea vreme, nu prea constientiza responsabilitatile de "triplu tatic", deseori ignorandu-le.
Slujba care ma solicita mult.
O mama, mama mea, plina de dragoste si abnegatie.
Si venea luna mai, luna aniversarilor....Bani de cadouri nu prea aveam. Cu sufletul strans dar cu mult entuziasm, am purces la explorarea si invatarea artei de impletire a firelor.
Nu existau computere atunci pe la noi, iar notiunea de internet nu cred ca se nascuse inca...
Manualul de capatai: cartea mamei "Sfaturi gospodaresti"-editia 1960, pe care si acum o rasfoiesc cu drag, din cand in cand...
Primele realizari? Pantalonasi, jachete si fustite-sarafan. Nu, nu pot sa vi le arat...au trecut 30 de ani...
Dar va pot spune cu siguranta ca aceste cadouri de aniversare, au adus multa bucurie copiilor mei si nu in ultimul rand, sufletului meu.
Mi-am amintit de atunci...Acum, de ce nu?...doar sunt o tanara bunica!Intrebarea isi va gasi, sper eu, raspunsul, in paginile acestui blog pe care l-am creat si il vreau deschis tuturor celor care doresc sa (re)descopere o indeletnicire creativa, utila si plina de satisfactii.
Asa ca...veniti in lumea unei arte a fericirii: lucrul de mana sau cum modern i se mai spune, hand-made....
Eu, cu speranta va voi veni in intampinare, iar voi trebuie sa stiti ca, oricand ma veti putea gasi, daca aveti nevoie de ajutor!

Un comentariu:

  1. Bine-ai venit in blogosfera, Sparanta draga! Stii cum se zice mai nou acum, nu? Cica daca nu esti pe net, nu existi! Abia astept sa vad ce lucrusoare minunate ies din mainile tale dibace! Spor la lucru si la cat mai multi vizitatori pe blog!

    RăspundețiȘtergere